Háromfázisú villanymotor

Cégünk által képviselt gyártók berendezései mind minőség, mind pedig megbízhatóság terén a világ élvonalát képviselik. IE3 prémium hatásfokú, kiváló minőségű háromfázisú villanymotorjainkat – a visszajelzések, és forgalmuk alakulása szerint – partnereink szívesen alkalmazzák berendezéseikben. A minőségi anyagokból, modern technológiával gyártóink által előállított villanymotorok, megfelelnek a vonatkozó EU-s szabványnak és előírásoknak. Alumínium, és öntöttvas házas, a vonatkozó szabványnak megfelelő minden építési módú (IM B3, B5, B14, B34, stb.) háromfázisú villanymotor megtalálható termékskálánkon.

Egyfázisú villanymotor

Cégünk által képviselt gyártók berendezései mind minőség, mind pedig megbízhatóság terén a világ élvonalát képviselik. Kiváló minőségű egyfázisú villanymotorjainkat – a visszajelzések, és forgalmuk alakulása szerint – partnereink szívesen alkalmazzák berendezéseikben. A minőségi anyagokból, modern technológiával gyártóink által előállított egyfázisú villanymotorok, megfelelnek a vonatkozó EU-s szabványnak és előírásoknak. A vonatkozó szabványnak megfelelő építési módú – IM B3, B5, B14, B34, B35 – egyfázisú villanymotor megtalálható termékskálánkon.

Fékes villanymotor

Kiváló minőségű fékes villanymotorokat ajánlunk az ipar – szinte – minden területére. A fékes villanymotorok feladata: egy adott pozícióban történő megállás – és a hagyományos villanymotorokra jellemző lekapcsolás utáni, tehetetlenségből adódó túlfordulás kiküszöbölése, ill. a villanymotor megállás utáni pozíciójának rögzítése. Az egyenáramú fékkel szerelt villanymotorok beépített egyenirányítóval vannak ellátva, ennek köszönhetően a fék nem igényel külön táplálást. Igény szerint, fékes villanymotorjainkat kézi fékoldókarral is ellátjuk – áramkiesés esetén történő fékkioldáshoz.

Robbanásbiztos villanymotorok

A cégünk által forgalmazott robbanásbiztos villanymotorok a vonatkozó szabványok és EU-s előírások szerinti védelmet biztosítanak mind por-, mind gázrobbanás veszélyes környezetben, és rendelkeznek ATEX minősítéssel. Alkalmazási területük: tűz- és robbanásveszélyes üzemi közegek, mely területek megkívánják az ilyen, fokozott védettségű villanymotorok alkalmazását. (Olaj/gázipar, vegyipar, gyógyszeripar, bánya-ipar, stb.)

Pólusváltós villanymotorok

Termékskálánk részt képezik a többfordulatú, pólusváltós, ill. Dahlander villanymotorok is. Ezen villanymotorok esetében a póluspárok számának átkapcsolásával érhető el a motor fordulatszámának változtatása.

Rázómotorok (Vibromotorok)

A rázómotorokat alkalmazása szintén sok iparágban nélkülözhetetlen. Elsősorban: építőipar, malomipar, vegyipar. A rázómotoroknak az adott anyag továbbításában, eloszlatásában van nélkülözhetetlen szerepük. Rázómotorokat robbanásbiztos kivitelben is szállítunk.

Egyenáramú (D.C.) villanymotor

Nagy teljesítményű egyenáramú villanymotorokat ajánlunk a nehézipar, acélipar, papír-ipar, és az ipar más egyéb területeire is. Kis teljesítményű egyenáramú motorokat és hajtóműves motorokat szállítunk a precíziós-, és szerszámgép ipar, autóipar számára.