Villamos gépek, villanymotor forgalmazása.

A Contradex Kft. élenjáró villanymotor gyártó cégek termékeit forgalmazza.

Az ATB magyarországi képviseleteként háromfázisú ipari motorok széles választékát forgalmazzuk. Az ATB AG termékeiről részletes információkat és termékkatalógusokat találnak a www.atb.co.at WEB helyen. Az ATB termékválasztéka kiegészült az ATB-SEVER gyár termékeivel www.sever.co.yu

Az ATB Motorentechnik GmbH gyártja a világszerte jól ismert Felten & Guilleaume (F&G) márkajelű robbanásbiztos villanymotorokat. A motorok teljes sorozata rendelkezik PTB ATEX tanúsítvánnyal.

Az ATB Motorentechnik GmbH különlegessége a frekvenciaváltóval egybeépített robbanásbiztos motor sorozat 11kW teljesítményig. További információkat a termékekről és a gyárról a www.atb-motors.com web helyen találnak.

A CEMP International olasz cég képviseletében forgalmazunk: robbanásbiztos II 2G ill. II 2GD EEx de II B/C T3-T6 háromfázisú és egyfázisú, valamint pólusváltós ATEX szabványú motorokat. A CEMP cég termékeit a magas minőségi színvonal, a gyors szállítási határidő és a robbanásbiztos motorok piacán a legkedvezőbb árak jellemzik. A cégről és a termékekről további információk találhatók a www.cemp.it web címen. Erről a helyről -a download kiválasztásával-letölthető az összes CEMP motorkatalógus teljes terjedelemben.

Cégünk forgalmazza a WEG Motors & Drives brazil cég öntöttvasházas villanymotorjait is. A legnagyobb teljesítményű motorok is raktárról szállíthatók. A cég a világ harmadik legnagyobb villanymotorgyártója. További információk a termékeiről a www.weg.com.br web címen találhatók.

Forgalmazzuk az SPG dél koreai cég által gyártott AC (egy- és háromfázisú) indukciós minimotorokat, DC törpemotorokat fogaskerék áttételekkel vagy anélkül nagy választékban és a német Rotek KG által gyártott egyfázisú és háromfázisú szinkron minimotorokat. Web címek: SPG www.spg.co.kr, ROTEK: , DOGA DC törpemotorok: www.doga.es

Hajtóműves villanymotorok forgalmazása

Forgalmazzuk a TOS cseh cég: www.tos-znojmo.cz, valamint a kínai LI-HENG hajtóműgyár termékeit: www.cnlh.cn

Axiálventillátorokat

Az ATB által gyártott nagyteljesítményű ventillátorokat: www.atb-motors.com, és az ELEKTROVENT olasz cég által gyártott ventillátorokat: www.elektrovent.it.

Vibromotorokat a VENANZETTI olasz cég rázómotorjait: www.venanzettivibrazioni.com és a német Friedrich Schwingtechnik GmbH www.friedrich-schwingtechnik.de  vibromotorjait.

Frekvenciaváltókat a WEG által gyártott frekvenciaváltókat: www.weg.com.br

Egyéb dobmotorokat, körfűrész motorokat, és speciális gyártmányú motorok behozatalával is foglalkozunk megrendelésre.